Cautare Personalizata Ride4Life;

Translate

vineri, 31 mai 2013

Canibal? Bornescu, prezent.

Un portar extrem de nervos, Bornescu. Anul trecut, ultimul meci din campionat, il strangea de gat pe Cadu. Acum il canibalizeaza pe Bawab. De ce, de unde atata furie?

Doping cu steroizi?

Astept analizele Agentiei Antidoping.

Doar stresul unui meci nu justifica astfel de comportamente. Poate clubul sportivului sa ne lamureasca?

Too Big to Jail

Desi Gigi Becali este condamnat la cativa ani de inchisoare, putini fata de profiturile obtinute, am fost neplacut impresionat de aproape achitarea greilor din fotbal.
In conditiile in care o parte din acuzatii procesului transferurilor au recunoscut faptele, au restituit banii obtinuti ilegal, acum sunt mai aproape de achitare decat merita.
Oare sunt prea mari pentru a fi condamnati?
Acum apare si scandalul santajului de la Antene. Oare numai directorasul general de la Grup va suferi sau si sefii domniei sale, familia Voiculescu. Mai este si aspectul "mitei" pentru seful de la Liga, toate trebuie lamurite de DNA, avocati si judecatori.
Citeam despre o masura complementara care se aplica in State atunci cand sunt fraudate fondurile statului. Justitia aplica masura condamnarii penale, dar complementar si masura confiscarii unei sume de la cei condamnati, suma egala cu de trei ori valoarea fraudei.
Asa ceva il paste pe Lance Armstrong, care pentru ca in cariera a fost sponsorizat de US Mail, el conducand echipa de ciclism a postei americane, de la care a primit vreo 30 de milioane de dolari, acum are o sabie a lui Damocles de 100 de milioane deasupra capului. Asta in conditiile in care a trisat in competitii fiind in echipa respectiva de ciclism, si folosind banii statului american.
Asa Gigi scapa cu un milion de dolari confiscat, desi valoarea profiturilor obtinute este mult mai mare, chiar si 3 milioane USD amenda, ar fi fost un chilipir pentru el.
Dar institutiile media care au primit bani pentru publicitate de la diverse institutii si intreprinderi ale statului, un fel de spaga mascata, cum ar fi sa restituie de trei ori sumele respective?
Cine stie poate pana se prescriu faptele nelegale, parchetele reusesc sa le si dovedeasca!