Cautare Personalizata Ride4Life;

Translate

vineri, 11 iunie 2021

Guvernarea prin pariuri.

O noua moda in randul oamenilor politici de la noi, guvernarea prin pariuri. Daca planul de rezilienta nu trece ministrul Ghinea isi asuma demisia, daca nu sa si-o dea Ciolacu! Dar Ciolacu nu e la guvernare, nu inca!
Munistrul invatamantului Campeanu enunta un pariu similar legat de deschiderea scolilor, cand realitatea i-a impus vacanta prelungita din februarie a uitat de demisie.
Prim ministrul Catu, enunta obiectivul de 5 milioane de vaccinati pana incepe vara, e departe de tinta, preferam o tinta luata cu ajutorul specialistilor decat una gen Vlad cazino.
Ramane de vazut contributia pe factori la scaderea incidentei Covid, cat se datoreaza jaburilor, cat sezonului aproape cald, cat neraportarii (in sensul de persoane cu forme usoare, care duc boala pe picioare, acasa, la serviciu, in malluri). Sa nu ne laudam insa prea mult acelasi trend descrescator este si in alte tari, de ex. Bulgaria unde vaccinarea este un esec.
Dupa faza guvernarii prin pariuri, astept faza guvernarii prin lupte in parlament sau prin apelarea serviciilor Mamei Omida. Poate ghiceste cineva varsta corecta de pensionare. Dupa mine 65 e prea mare, speranta de viata la nastere e sub aceasta cifra.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu