Cautare Personalizata Ride4Life;

Translate

duminică, 17 februarie 2008

Un ramas bun Leo Greene

Una din ideile filozofilor este si aceea despre transparenta, despre viata traita in vazul public, fara ascunzisuri, fara secrete. Spiritul poate fi relevat de scrierile persoanei, iar pentru rest sa creat ideea de casa de sticla, unde nimic nu este ascuns.
Iluzionisti moderni au transpus ideea in viata de zi cu zi, va aduceti aminte de cele peste 40 de zile traite in cutia de sticla deasupra Tamisei, de experimentele sociale in care subiectii isi desfasoara viata in interiorul unui mare magazin de mobila, la vedere, sau de expunerea la zoo, pentru a vedea cum ne sta inchisi, precum celelalte animale salbatice expuse acolo.
O alta forma de transparenta se dezvolta pe spatiul web, pe bloguri, forumuri, prin comentariile apendice ale articolelor de presa si prin web siteuri dedicate expunerii vietii si mortii celor dragi, bolnavi de boli incurabile, expunere destinata de a ajuta toti ceilalti oameni care sufera de aceasi boala, macar cu experienta personala.
Aceste randuri sunt un ramas bun de la acela care a fost pana vineri 15.02.2008, Leo Greene, jurnalist si videograf la o publicatie din SUA si care in august 2006 a fost diagnosticat cu Scleroza Laterala Amiotrofica. Corpul lui Leo a pierdut batalia cu boala, spiritul lui nu. Incepand cu august 2006 Leo, sprijinit de ziarul unde lucra, a postat articole despre boala si evolutia ei, despre curele pe care le-a incercat, despre descoperirile medicale, atatea cate au fost, a postat fotografii de la actiunile de constientizare despre aceasta boala, mici filme video in care apare si el, involutia indusa de boala este terifianta. Leo a luptat, a expus lupta si viata sa pentru a ajuta, a raspuns la mesaje, a incurajat, a consolat, a fost un adevarat om.
Multumim Leo.
Postarile sale pot fi gasite pe : http://www.dailybulletin.com/leosstory
Ramas bun.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu