Cautare Personalizata Ride4Life;

Translate

joi, 24 iunie 2010

Mondialul sud-african si televiziunea publica.

In economie se spune ca statul este cel mai slab administrator. Din ce vedem la acest campionat mondial si in domeniul transmisiilor televizate e cam la fel.
Daca in primele doua tururi din faza grupelor nu au fost probleme, cateva meciuri pe zi, dar la ore diferite, odata cu meciul trei din grupe lucrurile devin prea complicate pentru TVR. In consecinta transmite in direct numai unul din meciuri, celalalt posibil sa il transmita inregistrat. Acest mod de a face transmisiile imi aduce aminte de recent incheiata Liga a Campionilor, transmisa tot de TVR si tot in ritmul de un meci pe seara. Pro Tv avea o solutie pentru a transmite doua meciuri pe seara, unul pe canalul Sport.Ro.
Dar TVR este un canal singur in fata problemelor. De ce nu s-a apelat la TVR 2 sau alt canal din ograda, nu vom sti. Probabil pentru ca TVR nu are o conducere interesata de ce se petrece mai departe de fotoliul pe care il ocupa.
Transmisia pe internet a meciurilor, pe situl TVR imi pare o incercare buna, dar insuficient fundamentata tehnic. Recomand eurovisionsports.tv pentru comparatie.
O alta eroare determinata de sistemul transmisiei numai a unui meci, azi s-a transmis Olanda-Camerun meci fara miza, in timp ce intre Japonia si Danemarca are loc finala pentru locul 2 in grupa, meci de totul sau nimic.
Altfel, dupa ce am vazut "performantele" Frantei si Serbiei, imi este si mai clar ce departe este nationala noastra de fotbalul mare. Nivelul nostru nu este nici macar decent.
Sa speram ca pana in 2014 o sa invete si TVR sa faca transmisiuni "duale", cei de la siteul recomandat mai sus, se pregatesc de transmisiuni 3D cu ocazia Mondialului brazilian.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu