Cautare Personalizata Ride4Life;

Translate

vineri, 13 august 2010

Traian Basescu - iesirea din politica.

Dupa doua mandate in functia de presedinte ma asteptam ca T.B. sa revina in fruntea partidului pe care la condus, insa dupa deciziile politice catastrofale luate in ultimii ani, acest partid este pe drumul desfiintarii.
Chiar si asa omul politic T.B. isi putea continuua o cariera in politica infiintand un alt partid sau miscare politica.
Asta pana saptamana trecuta cand a facut o declaratie stupefianta:"Profesorul care lucreaza 16 ore pe saptamana s-ar putea sa fie platit mai bine decat mine, care lucrez 16 ore pe zi. Sa-si caute eventual un al doilea job. Asa-i in capitalism". Declaratie care denota o rupere de realitate a sefului statului, dispret fata de munca altora si un egocentrism feroce.
Daca continuam logica prezidentiala nimeni in tara nu munceste mai mult decat domnia sa. Deasemenea declaratia implica un indemn gen "ciocu mic" la adresa tuturor acelora platiti de la buget. Asta in conditiile in care si presedintele este platit tot de la buget.
Deja dupa bataia de joc a reducerilor de salarii acum urmeaza jignirea celor afectati, este un semnal pentru discipolul credincios Boc sa faca in continuare ceea ce a inceput, sa distruga clasa de mijloc a tarii, prin reduceri aberante de salarii si prin impozite nesimtite pentru ceilalti.
Oare europarlamentarii sunt afectati de reducerea salariilor, sau au donat 25% din venituri pentru depasirea crizei. Nu cred.
Domnul Basescu si-a incheiat cu aceasta declaratie mandatul de presedinte, mai este locatar al palatului, dar anii care il despart de terminarea mandatului sunt lipsiti de substanta. Nimeni nu il mai ai in serios, exceptand discipolul.
Pensionare "placuta" domnule Presedinte.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu