Cautare Personalizata Ride4Life;

Translate

marți, 6 aprilie 2010

Sarbatoarea de Pasti 2010 la romani. Pamflet.

Primul om in stat, presedintele a petrecut pastele penduland intre doua lumi, sectorul 7 al capitalei – Sinaia si judetele secesioniste din centrul tarii. La Castelul Foisor din Sinaia a fost insotit de 20 de persoane, la slujba de inviere de la Miercurea Ciuc de mai multe, majoritatea baieti cu ochi albastri de la SPP. A fost o replica la vizita lui Obama in Afganistan, tinuta de camuflaj, casca de protectie, elicoptere, lunetisti si o vizita fulger in teritoriul neprietenos.

Al doilea om din PDL, adica ministresa Udrea a petrecut pastele tot la Sinaia, pentru ca, citez “i-a fost foarte greu sa aleaga intre destinatiile turistice romanesti, care au o valoare deosebita in preajma sarbatorilor de Paste”. Pacat, o sugestie sa incerce pe Litoral, dar pe acela bulgaresc, poate invata ce trebuie facut pentru reinvierea celui romanesc. A spus valoare, cred ca a vazut preturile sejururilor de pasti de prin statiunile romanesti.

Precizare: Presedintele a dansat cu sotia.

Al doilea om in stat si primul in PDL, inca, primul ministru, a petrecut sarbatorile de Pasti in sanul familiei, din ce am citit in presa nu a fost prea inspirat. Acum ori ca tatal P.M. si-a citit fluturasul de pensie, ori ca a considerat ca e prea obositor sa se mai aplece spre copil la traditionala ciocnire a oului, conform Hotnews Tatal lui Emil Boc i-a spart premierului un ou in cap.

Nu ne facem probleme premierul e tare de cap, mai rezista si in 2010, pentru 2011 nu garantez.

Avand in vedere riscurile la care s-a supus primul om in stat, adica presedintele, rezerva sa, presedintele senatului, a stat la cutie in capitala, in liniste, fara excese, cine stie, poate acum e momentul sau. Nu, nu a fost.
A doua zi de Pasti, a facut ceva made in America, “Poate o sa iesim un pic la iarba verde a doua zi. Avem si o traditie frumoasa in familie, finutii nostri vin a doua zi intr-o cautare, lucru invatat din America, o cautare de oua prin gradina, a spus Mircea Goana”. Prin America se face pe scara larga, se cauta oua de ciocolata prin parcuri, in principal, puse pe acolo de primarie, e un fel de concurs de Paste pentru copii. La noi se poate adapta, se pot ascunde contracte si afaceri bune, iar finii sa le caute, sau cumnatii, etc.

Presedinta Camerei Deputatilor a petrecut sarbatoarea la Valea Doftanei. Hmmm, chiar asa, vizite de studiu, inca nu este cazul, tot partidul domniei sale e la putere.

Melescanu a petrecut sarbatorile pascale in bucatarie, a gatit fara probleme, si apoi a consumat tot ce a gatit, se pare ca a fost si platit pentru asta, cu un ban de argint.

Eu cel putin asa am inteles de pe http://www.realitatea.net/cum-vor-petrece-politicienii-de-paste_706364.html

Alti politicieni cica au mers prin Europa, explicabil tot acolo merg si cand au probleme medicale, de ce nu ar merge si la distractie.

Insa au fost si politiciei romani care au muncit, de exemplu, dl. Remus Cernea care a depus dosarul de candidatura la sediul BEM duminica seara, cu patru ore inainte de expirarea termenului de inscriere in cursa electorala. Dar probabil ca a degustat ceva innainte de a face acest pas pentru ca Biroul Electoral al Municipiului Bucuresti a respins marti candidatura in calitate de independent a lui Remus Cernea, pentru ca nu respecta conditiile impuse de lege, a declarat purtatorul de cuvant al BEM. Remus Cernea nu a respectat nicio conditie de inscriere.
Sa fim olimpieni, important e sa participi, la ceva, la orice, macar sa depui doua coperti pe care sa scrii “dosar de candidature”.

Ministrul Sanatatii, Cseke Attila, pare ca nu a petrecut de sarbatori, marti s-a intalnit cu medicii pentru deblocarea crizei din sector. Misiune imposibila, dar macar asa cineva din guvernul roman mai misca hardughia guvernarii si da impresia de deplasare si de iesire din criza.

Daca alti politicieni sunt nemultumiti ca nu au fost recenzati, astept relatari de calatorie, imagini si fac update.

Sarbatori fericite.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu