Cautare Personalizata Ride4Life;

Translate

vineri, 21 decembrie 2007

De ce Ride for life

Acest moto este de fapt al asociatiei ALS, asociatie care lupta impotriva sclerozei laterale amiotrofice si sprijina bolnavii loviti de aceasta boala.
Blogul este dedicat celei care a fost Lili sotia mea si care a plecat anul acesta la sfarsitul lunii iunie la ingeri, boala ei probabil a fost dementa frontotemporala si posibil SLA. Diagnosticul medical "sindrom demential like Alzheimer si degenerescenta multipla", dar cu mentiunea ca in mod sigur nu avea Alzheimer ci o alta forma de dementa, din pacate Alzheimer este singura pentru care exista o medicatie ajutatoare, iar medicii prescriu aceste medicamente si pentru alte forme de demena in speranta ca vor avea efect.
Din pacate sunt boli pentru care nu exista vindecare, iar FTD&ALS sunt incredibil de agresive, atat singure cat si impreuna.
In acest blog ma voi axa pe tratamente la limita medicinei, gen tratamentul cu transplant de celule stem, voi incerca sa vedem cat din aceste tratamente este medicina si cat experiment, daca este cazul sa le trecem in categoria cercetarilor medicale sau numai a escrocheriilor. Bineinteles ca voi incerca sa abordez si alte posibilitati medicale alternative sau complementare existente in Romania sau in lume, avand ca sursa principala de documentare internetul.
Apreciez orice comentarii sau sugestii, bineinteles ca opiniile sau comentariile care vor fi postate pe acest blog nu tin locul diagnosticarii medicale, sfatuiesc pe oricine sa apeleze la serviciile medicilor autorizati.
Am mai abordat subiecte legate de boli mai putin cunoscute si despre tratamente "avansate" si pe blogul http://bolirare.bloging.ro , aici ma voi axa, dupa cum am spus, pe proceduri medicale la limita, iar sugestiile si experientele voastre pot fi importante, daca decideti sa le impartasiti celorlalti.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu