Cautare Personalizata Ride4Life;

Translate

vineri, 21 decembrie 2007

Medra Inc. & The Brain Cell Therapeutic Clinic

Medra, Inc.

William C. Rader, medic psihiatru in Malibu California, este patronul firmei care se ocupa in America de comercializarea celulelor stem embrionice. El conduce Institutul Rader specializat in tratarea bolilor de nutritie.

Pentru suma de 25.000 $, platiti in avans, el face internari si tratamente la clinica sa din Republica Dominicana. In trecut afacerea sa a purtat si numele de Mediquest Ltd., Czech Foundation, si Dulcinea Institute, Ltd.

Inainte de a deschide propia clinica, in Bahamas in 1997, escorta pacientii la clinica din Ucraina.

La fel ca EmCell sustine ca tratamentul nu este antigenic si nu prezinta efecte secundare. In 1997 afirma: “Deoarece celulele fetale nu prezinta antigenie, ele pot fi date oricui fara reactii adverse, fara a fi respinse, deci fara tratamente imunosupresive, fara efecte secundare. Cand un pacient primeste celule stem fetale proaspete, de obicei intravenos timp de cateva ore, prima actiune a celulelor este de a stimula celulele deja prezente in sistemul primitorului, facand aceste celule mai potente. Apoi ele inlocuiesc celulele imunitare ale primitorului, continua divizarea, ceea ce inseamna cresterea numarului de celule, ceea ce duce la un sistem imunitar mai puternic.

In ceea ce priveste cancerul Rader afirma ca tratamentul sau permite folosirea chimioterapiei si a radiatiilor mai mult timp, si elimina virtual efectele lor negative.

Celulele fetale cauta si repara organele afectate, elibereaza hormoni de crestere, care stimuleaza mecanismele de reparare ale organismului.

Lista afectiunilor tratate cuprinde:

Alzheimer’s, Anemia, Autism, Brain damage (raniri ale creierului), Cancer, Cerebral Palsy (paralizie cerebrala), Chronic Fatigue Syndrome (simptomul oboselii cronice), Depression, Diabetes, Diverticulitis, Epilepsy, Impotence, Immune Suppression, Leukemia, Multiple Sclerosis (scleroza multipla), Parkinson’s, Rheumatoid Arthritis, Sickle Cell Anemia, Spinal Cord Injury (raniri ale coloanei), Stroke, Systemic Lupus Erythematosus and Ulcerative Colitis. . . .

Foarte rar un singur tratament promite sa vindece asa multe boli si afectiuni.

Rader afirma ca “intarind sistemul imun, celulele fetale previn multe boli, inclusiv cancerul, aceste celule fac o bariera anti-cancer, fapt care devine un alt factor antiimbatrinire.

Pentru a sustine aceste afirmatii, ar trebui ca mii de oameni sa fie monitorizati in experimente medicale care sa dureze mai multi ani. Terapia cu celule stem nu exista de asa de mult timp si astfel de trialuri nu au fost facute.

Nici Rader si nici medicul care conduce clinica nu au publicat articole sau lucrari in publicatii medicale pentru a detalia si sustine cu dovezi realizarile clinicii.

The Brain Cell Therapeutic Clinic

Aceasta clinica este condusa de dr. David Steenblock care sustine ca “a pus impreuna un numar de factori de crestere si de alte produse naturale care sunt cunoscute a proteja noile celule ale creierului” si numeste terapia cu celule stem “un tratament nou si excitant pentru regenerarea creierului”.

Websiteul clinicii afirma ca dr. Steenblock si a dedicat multi ani pentru cercetari in domeniul biochimiei, patologiei, fiziologiei nervilor si a muschilor, bolilor cardiovasculare si altor boli ale batranetii. Totusi o cercetare in arhiva Medline arata ca singurul lui articol publicat a fost impreuna cu alti doi autori in 1960 cand lucra ca asistent in cercetarea de laborator in cadrul rezidentiatului, un articol despre blocajele sanguine la animalele de laborator.

In 1994 dupa ce este acuzat de neglijenta in tratarea a doi pacienti , medicul a semnat o recunoastere a culpei medicale si a platit o amenda de 10.000 $, a fost pus sub probatie pentru 5 ani, perioada in care i-a fost cerut sa faca cursuri de educatie continua in domeniul farmacologiei, eticii medicale, s.a.

In 1995 dupa ce usa camerei hiperbarice cu oxigen a sarit ranind trei personae, anchetatorii au constatat ca folosea trei persoane nelicentiate drept “asistenti de terapie fizica”. A primit prelungirea perioadei de proba cu trei luni si 3.500 $ amenda.

Linkul catre clinica: Brain Therapeutics Medical Clinic (anterior numita Health Restoration Medical Center and the Brain Cell Therapeutic Clinic) din Mission Viejo, California, o vizita personala pe website este binevenita.

Sursa : Stephen Barrett, M.D. The Shady Side of Embryonic Stem Cell Therapy

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu